Bioenergija, nekateri ji pravijo bioplazma, prana, chi,…. je življenjska energija, ki jo imamo vsa živa bitja. Pomankanje oz. neravnovesje le-te, lahko povzroči nastanek bolezni.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča je ena najuspešnejših in najmočnejših bioenergetskih metod, za lajšanje in odpravljanje zdravstvenih težav. Z bioterapijo lahko, v razmeroma kratkem času, telo privedemo v energijsko ravnovesje in vzbudimo telo in njegov imunski sistem, da ohranja telo zdravo, oz. da sprožimo samozdravljenje, če je že prisotno bolezensko stanje.

Bioterapija pripomore k dvigovanju imunskega sistema in s tem samozdravljenju, odpravljanju bolečin, ter krepi telo in duha, je popolnoma neškodljiva, brez stranskih učinkov, ne povzroča zasvojenosti, združljiva z drugimi terapijami in v vsakem primeru nam lahko samo pomaga. Delovanje na človeka je celostno in vseobsegajoče, kar pomeni, da bioterapija deluje tudi na vzroke. Blagodejno učinkuje na vsa živa bitja in pomaga izboljšati kakovost življenja v vseh pogledih.

Bioterapija se ponaša z velikimi uspehi pri praktično vseh vrstah zdravstvenih težav in boleznih.

Bioterapija se izvaja štiri zaporedne dni, po prej določenem terminu v skupini, vendar se vsakemu posamezniku naredi terapija glede na njegovo stanje ali bolezen, le na podlagi diagnoze uradne medicine ( terapevt ne postavlja diagnoze). Če je potrebno, se lahko cikel štirih dni ponovi.

Ko sem se leta 2004 začel učit pri Zdenku Domančiču in sem spoznal sposobnosti in zmožnosti delovanja bioenergije na človeka, se je v meni vzbudila neverjetna želja, da bi to energijo delil in s tem pomagal ljudem do zdravja. Zato sem nadaljeval šolanje vse do diplome, ki sem jo opravil leta 2008. Leta 2018 sem končal izobraževanje na Hrvaškem, v okviru PROGRAM PLUS in na podlagi tega, pridobil LICENCO za BIOTERAPEVTA PO METODI ZDENKA DOMANČIČA.

V več kot desetih letih delovanja, sem pomagal do zdravja več stotim ljudem na primorskem in štajerskem.

Informacije in rezervacije:

Andrej Habinger

Telefon: 041 792 564

Mail: andrejhabinger @gmail.com