ZAKAJ JE TA DELAVNICA ZATE?

  • Naučila se boš bolje čutiti sebe, spoznala rituale in obrede, ki te močno povežejo s sabo, razumela in spoštovala boš svoje cikle. Vedi, tvoja ljubeča naravnanost do sebe ustvarja odnose, po katerih hrepeniš.
  • Dobivala boš naloge, izzive, da boš spodbujena in da se boš znala soočiti z njimi. Na tej delavnici preprosto ne boš mogla samo poslušati in potem pozabiti na vse, ko boš prišla domov. Obljubljam, divje in sočno bo.
  • Delavnica bo potekala v varnem okolju in ob podpori skupine ostalih žensk. Zgodilo se bo ogromno zdravljenja in magičnega navdušenja.

KOMU JE NAMENJENA?

Na to duhovno potovanje vabim vse, ki ste pripravljene z menoj rasti, ste svobodnega duha, sproščene ter boste šle z mano skozi ta osvobajajoč proces. Tiste, ki si resnično želite doseči svobodo v odnosu s svojim moškim.

OPIS PROGRAMA

Na srečanjih se bomo veliko pogovarjale o čuteči ženski, ki se zaveda svoje ranljivosti in jo zna izraziti. O njeni strasti, ki jo prosto, iskreno in intimno izraža. Tako utelešena in prebujena ženska raziskuje svoje partnerstvo, svojega moškega, se prebuja skozi spolnost in sprošča svoje tabuje. Te zanima, kako razplamteti svoje partnerstvo? Si želiš tukaj premika, ti je pomembna iskrena komunikacija z njim, poglobljen in izpolnjujoč odnos, skupno potovanje v dvoje?

DELAVNICO VODI SAŠA DJURA JELENKO

Vodim Čajanke, kjer povezujem ženske in pomagam pri njihovem opolnomočenju in prepoznavanju tega, kar nosijo v sebi. Na številnih delavnicah doma in v tujini sem tudi sama šla skozi ta proces. Kot djotiš svetovalka delam večinoma z ženskami in prinašam jasnost v zgodbe svojih strank. Sem tudi pobudnica in organizatorka vsakoletne delavnice Zlata vrata.

Polletna delavnica Prebujena ženska

Hiša dobrega počutja, Ljubljanska cesta 6, Slovenska Bistrica
Vsak 3. petek v mesecu od oktobra 2019 do marca 2020 (6 srečanj)
od 17.30 do 19.30 ure.

Datumi srečanj:

18. oktober Moje telo je moje svetišče
15. november Koktejl hormonov in vsi možni cikli boginje
20. december Rituali in obredi čuteče ženske
17. januar O ranljivosti, iskrenosti in intimnosti
21. februar Kaj pa strast, seksualnost in spolnost
20. marec Svoboda v partnerstvu