KAJ JE ENERGETSKO POLJE TELESA IN ZAKAJ JE POMEMBNO ZA NAŠE ZDRAVJE? 

Ljudje smo veliko več kot samo fizična bitja. Med vašim telesom in okoljem nenehno prihaja do izmenjave energije. Ljudje potrebujemo hrano, kisik, svetlobo, počitek in stik z drugimi ljudmi. Izmenjava energije med vašim telesom in okoljem torej omogoča zdravje in dobro počutje.

Človeško telo je resnično izjemno. V enem samem trenutku poteka na tisoče celičnih procesov. Več kot 70.000 triljonov celic opravlja biokemijske procese – vsako sekundo, minuto, 24 ur na dan, brez da se mi tega sploh zavedamo.

Vse te procese poganja energija. Energijo poganja informacija. Vsako celico zato obdaja energetsko polje in vse celice preko informacij komunicirajo med seboj. Vse v telesu je povezano. Primer: ko se udarimo – celice, ki so udarec prejele v tisočinki milisekunde sporočijo možganom kaj se je zgodilo in ti sprožijo vse potrebne procese, da se na mestu poškodbe začne regeneracija. Naša zavest začuti bolečino, zato se običajno tudi primemo za boleče mesto, kaj namažemo, damo obhladek…V samih celicah se takoj sprožijo obnavljalni mehanizmi. Na energetskem nivoju pa je bila informacija tista, ki je sprožila reakcijo v telesni biokemiji.

Vsaka molekula, vsaka celica, vsako tkivo, vsak organ, vsak telesni sistem ima svoje energetsko polje in vsa komunicirajo med sabo. Za delovanje telesa mora vse delovati brezhibno in vzajemno. Lahko si predstavljate, da je naše telo kot računalnik, telesni sistemi so programska oprema. Če programska oprema dobro deluje je telo zdravo in ima dovolj energije za vse aktivnosti, lahko se obnavlja in popravlja.

Vsi vemo, da se življenje zgodi in nam prinese takšne in drugačne izzive, ki smo jih kot duhovno bitje prinesli na našo lepo Zemljo. V vsakodnevnem življenju so naša telesa izpostavljena toksinom, poškodbam, stresu, sevanjem, čustvenim pretresom. Vse to vpliva na naše energetsko polje in na delovanje vseh telesnih procesov v telesu. Prihaja do motenj in blokad v prenosu in informacij v telesu. Posledica teh motenj je, da se počutimo utrujene, nezadovoljne, slabo se počutimo, manj smo motivirani, slabše spimo. Dolgoročno pomanjkanje energije pa prinese obolenja.

PREDNOSTI HARMONIZACIJE ENERGETSKEGA POLJA 

Pričakujete lahko več energije za vsakodnevna opravila, boljši spanec, večji fokus, boljšo hidracijo, splošno boljše počutje, veselje in večjo toleranco na stres. Izboljša se celična funkcija in funkcija organov, kar pripomore k boljši cirkulaciji, metabolizmu, regeneraciji, prebavi, razstrupljanju in izboljšanju imunskega sistema.

Nutri – Energetski sistem (NES analiza) celotnega telesa zajema vpogled v naše lastno telo,  zaznamo energetske spremembe v organizmu. NES tehnologija, terapije in filozofija temeljijo na prepričanju, da se življenje začne z informacijo, ki vodi energijo, ki se nato materializira. Temelji na starodavnih znanjih tradicionalne kitajske medicine, ayurvede, homeopatije ter uporablja kombinacijo bioresonance in bioterapije.

Analiza vključuje vpogled v:

  • energetsko stanje organov in meridianov (pomembno za nivo življenske energije),
  • odzivnost telesa na različne nutriente (vitamine, minerale, maščobne kisline, antioksidante, aminokisline),
  • stanje osnovnega metabolizem (ph ravnovesje, regulacija sladkorja, metabolizem maščob, proteinov in ogljikovih hidratov)
  • preobčutljivosti na hrano (žita, oreščki, citrusi, jajca, razhudniki, ipd.)
  • vplivi okolja (različna sevanja, težke kovine, insekticidi, herbicidi, fungicidi, plesni, topila in čistila)
  • dovzetnost za razne mikrobe v posameznih tkivih,
  • ter po želji še vpogled v emocionalno telo (čakre, čustva in prepričanja, ki vas omejujejo).

Na podlagi analize z edinstveno PEMF/TENS/BIOFEEDBACK SCENAR napravo s kvantno tehnologijo odpravimo blokade, ponovno vzpostavimo energetski pretok, ter telesu vrnemo informacijo, da se lahko nadalje samo uravnovesi. Oddaja harmonizirajoče frekvence, ki so bile mapirane skozi desetletne študije in so popolnoma usklajene s človeškim biopoljem. Naprava omogoča ogromno različnih nastavitev: podpira posamezna tkiva in/ali organe, umirja živčni sistem ter uravnoveša vse ostale sisteme v telesu. Tretma se zato popolnoma prilagodi vašim težavam. Na podlagi analize naredimo tudi individualen načrt glede na vaše želje in cilje (prehrana, dodatki, vaje in ostali nasveti).

Potrebna je rezervacija termina na telefonski številki 030602468 ali po elektronski pošti info.velnnes@gmail.com.

VELNNES, Vesna Pavlica s.p., Ljubljanska c.6, Slovenska Bistrica

NES analiza in svetovanje ter vse druge dejavnosti, ki jih opravlja VELNNES nimajo namena, da bi nadomestile pomoč in usluge s strani uradne medicine. Namen naših srečanj ni, da bi diagnosticirali ali nadomestili medicinska, psihološka ali svetovana zdravljenja ali terapije uradne medicine.