O nas

Tjaša Tajnikar

“V veselje mi je, da lahko delam z ljudmi in spremljam, kako se njihovo dobro počutje, v številnih pogledih, izboljšuje.”

Sem Tjaša Tajnikar in vam v Hiši dobrega počutja, v centru Slovenske Bistrice, s profesionalnimi in edinstvenimi tehnikami nudim popolno izkušnjo.

Kot strokovno usposobljena terapevtka, izvajam limfno drenažo po dr. Voddru, Bownovo terapijo, klasično masažo in globinsko masažo s trigger point terapijo.

Ob tem še, kot certificirana refleksoterapevtka po metodi Lone Sorensen, izvajam obrazno refleksoterapijo, bipolarno refleksoterapijo, hormonalno refleksoterapijo, japonski cosmo lifting, tibetansko refleksno terapijo vratu in glave in barvno terapijo. Izvajam tudi Access Bars in Reiki.

Vse te edinstvene tehnike uporabljam na sebi in drugih. Rezultati terapij me znova in znova navdušujejo. Vsako stranko obravnavam individualno in celostno. Na podlagi večletnih izkušenj in strokovnega znanja, ki ga redno nadgrajujem, prilagodim terapijo posameznikovim željam in potrebam. Le tako je terapija učinkovitejša in rezultati le te se kažejo bolj izrazito.

Hvala vsem, ki mi zaupate in tudi tistim, ki mi še boste.

Vsako telo je vredno, da ga imamo radi, ga negujemo, mu prisluhnemo in spoštujemo njegove potrebe.

Tjaša Tajnikar