Barvna Lučka Tweaklite

je terapevtski instrument, ki proizvaja ves spekter barvne svetlobe. Z ustreznimi barvami telo absorbira in prejema energijo, ki jo potrebujemo za podporo fizičnih in mentalnih težav, blaži čustveno in duševno počutje, krepi vitalno zdravje, metabolizem, imunski sistem in je odlična preventiva. Primerna za vse starosti, tudi dojenčke.

Naš najpomembnejši vir energije je svetloba in celoten spekter barv izhaja iz svetlobe, je edina energija, ki jo vidimo, in to vidimo kot barvo.

Barva je lahko zelo čudovita izkušnja, ki jo sami vzamemo samoumevno, je povsod, je bistvo, je moč, je esenca življenja, ki nas obkroža in nas sprejema. Ko je svetloba usmerjena v naše telo, prodre globoko v naše celice.

Celice v našem telesu sprejemajo signale tudi od zunaj in se prilagajajo okolju, v katerem se nahaja naše fizično telo, da je učinek barvne terapije res prijeten, umirjajoč poskrbimo v Hiši dobrega počutja ArheOTIP s kombinacijo Obrazne Refleksoterapije po metodi Lone Sorensen.

Vseved:
Nacionalni inštitut za duševno zdravje je opravil študije, ki kažejo, da je naše duševno zdravje, vedenje in splošna učinkovitost v življenju v veliki meri odvisna od barvnega ravnovesja. Ko gre kaj narobe, lahko z zavestno uporabo barv okrepimo energetske centre (čakre) in vzpostavimo ravnovesje. Vemo, da ima vsaka barva v vidnem svetlobnem spektru lastno valovno dolžino in svojo frekvenco, ki proizvaja specifično energijo in ima pozitivni učinek. Svetloba in barve tečejo skozi oči in sprožijo proizvodnjo hormonov, kar vpliva na celoten kompleksni biokemični sistem, ta potem vpliva na naše počutje. Po domače povedano, ko sije sonce ali vidimo mavrico se na splošno počutimo veliko srečnejše in bolje, kot če je vreme zunaj sivo in temačno. Zato lahko rečemo, da svetloba pozitivno vpliva na nas.