Vam kaj od spodnjega zveni znano?

tesnoba, dolgčas, negotovost, strahovi, jeza, stres, pomanjkanje motivacije, razočaranje, zaskrbljenost, občutljivost, žalost, preveč nadzora, žalovanje, izgorelost, motnje hranjenja, depresija, travme in čustvene blokade pri otrocih in odraslih (neravnovesja), nekontrolirane čustvene reakcije, pogosti izbruhi, verbalne ali telesne reakcije, psihične težave, konflikti, vedenjske motnje, izčrpanost,..

Kako bolje razumeti sebe in svoj odziv na stres

Je manualna metoda, ki se izvaja s stimulacijo različnih refleksnih con in točk obraza, lasišča in stopal.

Metoda je uporabna pri otrocih, najstnikih, odraslih in starejših.

Z njo sproščamo vsa čustva, izkušnje, negativne informacije, občutenja in samodejne reakcije, ki so shranjena v celičnem spominu telesa, v limbičnem sistemu in amigdali (mandlju).

Učinki bipolarne terapije so, da se posledice stresa in utrujenosti močno zmanjšajo, izboljša se kakovost spanca, izboljša se miselna sposobnost, postali boste bolj umirjeni in pozitivno naravnani, izboljšal se bo krvni obtok in energijske poti po celem telesu.

Z bipolarno refleksno terapijo je moč doseči globoko sproščenost in najti notranji mir. Metoda telo pripelje do meditativnega stanja, v katerem se uravnovesita dihanje in srčni utrip, kar je pogoj, da začne telo izločati strupe, ki so posledica čustvenih blokad, ki so ostale shranjene tako v zavestnem kot nezavednem umu. Sprožimo kemijski proces v telesu oziroma hormonski odziv ostalih žlez, uravnovesimo hormone v telesu in možganih, kar nadalje vpliva na nevrobiološke procese in nevrotransmiterje, kot so serotonin, dopamin, noradrenalin, in sprošča protistresne hormone.

DOTIK SEŽE GLOBJE KOT BESEDA