Masaža dojenčka predstavlja čas povezovanja, čas, ki ga osredotočeno preživimo z dojenčkom.

Masaža dojenčka poteka po priznanem mednarodnem programu IAIM (Internattional Association of Infant Massage), ki navdušuje na tisoče staršev po vsem svetu.

Program masaže dojenčka priporočajo ZDRAVNIKI, PEDIATRI, FIZIOTERAPEVTI, LOGOPEDI in ostala zdravstvena stroka. Temelji na spoštljivem in ljubečem dotiku.

 

Naučili se boste blagodejne masaže celega telesa, spoznali kako pomemben je ljubeč dotik skozi vsa življenjska obdobja, učinke masaže na dojenčka, starša, družino… spoznali dojenčkovo neverbalno komunikacijo, naučili rutine za pomiritev trebušnih krčev ter še mnogo več.
Dojenčka vedno masira njegov starš, inštruktor pa kaže prijeme na lutki. Primeren je za vse dojenčke.
Tečaj poteka v sproščenem in prijetnem vzdušju v majhnih skupinicah, kjer lahko mamice med seboj poklepetate, si izmenjate nasvete in se podružite.

 PREDNOSTI IN UČINKI MASAŽE

Masaža dojenčku pomaga, da razvije občutek varnosti in medsebojnega zaupanja, izboljša spanec, sprosti napetosti v mišicah in v trebuščku (na tečaju se naučimo rutine za pomiritev trebušnih krčev), razvije boljši imunski in prebavni sistem. Dojenček se bolje razvija in raste, prav tako okrepi tudi zavedanje o lastnem telesu in motorične sposobnosti.

TEČAJ OBSEGA PET TEDENSKIH SREČANJ (60-90 MINUT) in je PRIMEREN ZA STARŠE Z DOJENČKI (0-12 MESECEV) POD VODSTVOM CERTIFICIRANE INŠTRUKTORICE ZA MASAŽO DOJENČKOV.

P.S. : NA TEČAJU PREJMETE TUDI MINI PRESENEČENJE.