BODITE NEŽNI IN POZORNI DO SEBE!

Lone Sorensen je razvila obrazno refleksoterapijo na osnovi več kot 40-letnega raziskovanja in praktične uporabe najrazličnejših tehnik manualnih refleksoterapij. Izvor je iz tradicionalnih zdravilskih metod in zapisov starodavnih kultur, živečih na območju Južne Amerike, Vietnama, Indije, Kitajske in Japonske. Je edinstvena celostna metoda zdravljenja, ki združuje spoznanja o akupunkturi ter sodobne nevrološke znanosti. Skozi leta dela je dosegla zelo dobre rezultate v primeru bolezni in okvar pri delovanju vitalnih organov, na področju hormonalnih neravnovesij, nevroloških problemov, neplodnosti, učnih težav otrok …

Refleksoterapija je neagresivna naravna metoda, ki jo izvajamo kot preventivo za ohranjanje zdravja, vzpostavljanje ravnovesja, ki uporabnike navdušuje s svojo učinkovitostjo in sprostitvenim učinkom na telo in duha.

Zajema fizični stik s telesom, mentalni nivo, čustveno in energijsko uravnovešanje. Tretma pripomore k boljšemu splošnemu počutju, zbranosti, uravnava delovanje vitalnih organov in žlez, izboljšuje pretok krvi in limfe ter vpliva na centralni živčni sistem in živčevje po celem telesu.

Uporabimo jo lahko, kot krepitev imunskega sistema, protibolečinsko metodo, za razstrupljanje telesa ali pa samo za sprostitev.

PRIPOROČAMO

pogosti prehladi, kronični stres, izgorelost, seneni nahod, kronični sinusitis, astmo, različne glavobole, kronično utrujenost, nizek krvni tlak, hipertenzijo, različne nevrološke motnje, težave s prebavo, težave z vidom, sluhom, okušanjem, učne in vedenjske težave, zastajanje tekočine v telesu in težave z limfo, prostato, Išias, revmatizem, diabetes, demenco, težave s koncentracijo, parkinsonovo bolezen, multiplo sklerozo, obrazno paralizo, avtizem, po možganski kapi, napetost v mišicah, težave s sklepi, razne alergije, težave z govorom, jecljanje, disleksijo, depresijo, in druge kronične težav.

Tretmaji so namenjeni tako ženskam, kot moškim, mladostnikom in še posebej otrokom. Nismo pa pozabili vaših starih staršev, dedkov ter babic.

Metode SorensensistemTM   se lahko med sabo kombinirajo. Za vsak tretma in za vsakogar se izdela individualni plan. Pred tretmajem se s stranko odkrito pogovorimo. Obrazna refleksoterapija Sorensensistem™ ni nadomestilo za medicinsko zdravljenje.

Refleksoterapija ni primerna za ljudi z infekcijskimi obolenji (hujše kožne bolezni, virusni herpes,…)