HITRA, NARAVNA IN UČINKOVITA v kombinaciji z obrazno refleksoterapijo

Ker vse stranke obravnavamo glede na njihove individualne potrebe, zato lahko pri OBRAZNI REFLEKSOTERAPIJI SORENSENSISTEM dodamo THERMIE ROLL.
THERMIE je vrsta “toplotne terapije”, ki prihaja iz Japonske in je primerna za vsakogar.

Naravna japonska zelišča, pripravljena v obliki kadilne  palice, se namestijo v posebno kovinsko cev  s katero nato stimuliramo obraz, oziroma vnete predele kože in tako aktiviramo krvni obtok, celični metabolizem ter pospešimo izločanje toksinov. Posebnost je, da toplota prodira v telo in ne samo segreva, vendar tudi vleče nase prekomerno vlago iz telesa. Ima protivnetni učinek in lajša bolečine na splošno po vsem telesu. Globok in blagodejen dim iz zelišč pa ima prijeten vonj kot aromaterapija.

  • THERMIE svetujemo vsem, ki imajo mišično napetost, okorelost. Vnetje sklepov, mišic in kosti, imajo kakršnokoli lokalno bolečino, ponavljajoče vnetje sinusov, zamašen nos, bolečine v ušesih, hladne roke in noge.
  • THERMIE priporočamo za pospešitev krvnega in limfnega obtoka. Tam se lahko kopičijo toksini in tako pospešimo izločanje škodljivih
  • THERMIE izvajamo tudi v kombinaciji z akupresurnimi točkami in mišično stimulacijo na obrazu. S tem dosežemo lepotni učinek. Učinkovit pri podbradku in povešeni koži, izjemen pri temnih kolobarjih pod očmi in podočnjakih, mišični tonus je boljši, gubice pa se zmanjšajo.

HITRA, NARAVNA IN UČINKOVITA v kombinaciji z obrazno refleksoterapijo ali BEMER terapijo za pospeševanje mikrocirkulacije.

Izognite se  zdravstvenim težavam in izboljšate  splošno dobro počutje!